Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.


Ik zou het leuk vinden als jullie een bericht voor mij achterlaten!
Alvast bedankt.
Klik HIER voor een link naar mijn gastenboek op The Perfect Wedding


'Een selectie uit mijn gastenboek.

Stefan en Roos

Na de kennismaking hadden we direct al zoiets van "we hebben een goede keuze gemaakt". Een spontane vrouw, die vriendelijk overkomt, net of je al jaren vrienden bent. Een vrouw die heel open in het leven staat. Niets is raar of vreemd als er maar liefde is. De ceremonie was prachtig en zo persoonlijk. Een ceremonie met een " lach en een traan " zoals je het zelf al mooi verwoordde. Onze woorden zo mooi over gebracht. Vele complimenten hebben we gekregen van familie en vrienden. Mochten we over 10 jaar, elkaar weer het "ja woord " geven, dan willen we je er zeker bij hebben. Bedankt voor de mooie ceremonie.

joost en linda

Hoi Mascha!

Bedankt voor de ceremonie bij ons huwelijk. Eerst jammer dat wij in onze gemeente niet in onze tuin mochten trouwen. Later vonden wij het super dat je de ceremonie bij ons in de tuin overnieuw kon doen. Achteraf hadden wij het niet anders gewild, je bent een heel leuk mens met ook veel humor.

Wij hopen dat je nog veel stellen mag trouwen.

Arlette en Dirk-Jan

Warme, gezellige haar zaakjes op orde hebbende persoonlijkheid die geleverde input zeer mooi weet te vertalen in een geweldige speech.

Geweldig mooie ervaring om door haar getrouwd te worden met een erg leuke, mooie en persoonlijke speech waarbij iedereen betrokken werd.

En door dit mooie begin van onze bruiloft is voor ons een fantastische dag ingeluid door Mascha.

Oukje & Martijn

Wij vinden het ontzettend knap hoe goed Masha de ceremonie heeft verzorgd en op welke manier ze alle zaken heeft gebracht. Wij hebben een ontzettend persoonlijk/op maat gemaakte ceremonie gehad, gebracht met een hoop enthousiastme en een professionele dosis humor. Masja neemt haar werk serieus en steekt veel tijd in het voorbereiden, daarnaast hadden wij ook echt een klik op persoonlijk vlak (een gezellig en warm mens). Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, wat ons betreft een echte aanrader en de volle 100punten!

Recente berichten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
2 berichten.
Martine en Ronald Martine en Ronald uit Tilburg heeft geschreven op 20/03/2019 om 15:20
Wat was onze verrassings bruiloft leuk en wat hebben we genoten! Zo spannend om na 10 jaar samen zijn onze gasten te verrassen met ons huwelijk. Het was heel spannend, en wat waren we zenuwachtig maar jij hebt ons er relaxt doorheen geholpen. Je enthousiasme en gezelligheid straalde er vanaf. Onze avond was mede door jou onvergetelijk. Heel erg bedankt! Liefs Martine en Ronald
Suzan en Rob Suzan en Rob uit Breda heeft geschreven op 20/02/2019 om 20:54
Persoonlijk en warm, dankzij Mascha hebben wij enorm genoten van onze huwelijksceremonie. Ze heeft op een professionele manier een persoonlijke ceremonie voorbereid, met een lach en een traan. Precies op de manier zoals wij het graag wilden. Ze is een aanbeveling meer dan waard! Bedankt, Mascha!