Unieke duoceremonie

Uniek: onze 'Duoceremonie'

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn wisten we al. Kwamen mannen niet van Mars en vrouwen van Venus?

Hoe anders zijn mannen en vrouwen in denken, voelen, communiceren en liefhebben. Zaken waar mannelijke trouwambtenaren derhalve ook verschillen van vrouwelijke.

Hoe leuk is het dan om in één ceremonie zowel een vrouwelijke én mannelijke trouwambtenaar te hebben?

Als enige in Nederland biedt Jullie Ceremonie jullie deze mogelijkheid.

Mascha én Richard samen!

Wij spreken jullie in de voorgesprekken grotendeels afzondelijk van elkaar; De gom met Richard en de bruid met Mascha.

Omdat jullie beiden vaak een andere beleving of herinnering hebben van bijvoorbeeld hoe jullie elkaar hebben ontmoet, waar de eerste zoen was of hoe het huwelijksaanzoek is geweest, is het leuk om (een lange lijst) dezelfde vragen aan 'hem' en 'haar' te stellen. Bovendien vertellen mensen vaak gemakkelijk meer als de ander er niet bij is! Tijdens de ceremonie brengen wij beide belevingen op een luchtige, humorvolle manier bij elkaar. Niemand heeft 100% gelijk en er zal ook geen 'winnaar' zijn. Het resultaat is een onderhoudende, verrassende, unieke en maatwerk-in-optima-forma speech door twee op elkaar ingespeelde trouwambtenaren die -als getrouwd stel- de verschillen als geen ander herkennen!

De voorgesprekken kunnen overal plaatsvinden; Onder het genot van een biertje in de kroeg of tijdens een wandeling in de natuur. Of natuurlijk gewoon bij jullie thuis!

Natuurlijk zal er ook een gesprek plaatsvinden waarbij we wel met zijn vieren zijn. Omdat er natuurlijk wel overeenstemming moet zijn over het indelen van de zaal, hoe jullie op willen komen, welke muziek jullie willen horen, wie de ringen gaat geven tot het feliciteren.

Zo kunnen we elkaar ook meteen beter leren kennen!

Als het dan zover is, zal Richard het JA-woord vragen aan de gom en Mascha aan de bruid en worden jullie heel uniek getrouwd.