Herbevestiging

Herbevestiging - Vernieuwen Trouwgelofte

Hoe leuk en romantisch is het om elkaar eens in de zoveel tijd opnieuw trouw te beloven? Dit is tegenwoordig heel hip en trendy. Jeroen van Koningsbrugge en vele anderen gingen jullie al voor. Een koperen, zilveren, gouden huwelijk!, Waarom dan niet een ceremonie waarbij jullie elkaar opnieuw het 'Ja-woord' geven als bezegeling van jullie liefde!

Dit kan op een feestlocatie, de plek waar de vonk oversloeg, jullie stamkroeg, sportvereniging, het strand bij zonsondergang of bij jullie thuis, bedenk het maar, alles is mogelijk!

Of zijn jullie door omstandigheden al jaren geleden gratis getrouwd of geregistreerde partners van elkaar geworden omdat er bijvoorbeeld gewoonweg onvoldoende financiële middelen waren maar jullie wel wettelijk zaken moesten vastleggen? En hebben jullie nog steeds de wens om te trouwen 'met alles er op en er aan'? Dan is het mogelijk om ceremonieel te trouwen.

Een leuk kado voor je ouders als ze 12,5, 25 of zelfs 50 jaar getrouwd zijn?

Ik verras ze met een leuke speech en een hernieuwde huwelijksbelofte. De kinderen, familie, vrienden of buren leveren de input voor de speech.

Het maakt niet uit waar het jubileum wordt gevierd; thuis (in de woonkamer of de tuin), in een café, in de voetbalkantine, in een wijkgebouw of een feestzaal. Bijna alles is mogelijk.

Natuurlijk is het belangrijk dat het jubileumechtpaar er voor open moet staan. Mijn ervaring is dat over een leuke speech, waarin terug gekeken wordt op een vaak rijk verleden met vele pieken (en dalen), nog lang wordt nagepraat. Een echte aanrader dus!

Ik maak er heel graag een bijzonder mooi moment van!

Neem gerust vrijblijvend contact met me op.