Even voorstellen: Richard van der Boon

Even voorstellen: Richard

Om maar met de deur in huis te vallen: Mijn naam is Richard van der Boon. Ik ben getrouwd met Mascha van Kakerken, die enkele jaren geleden begon met Jullie Ceremonie. Sindsdien is trouwen de rode draad in onze gesprekken.

Omdat ik een fijne, maar drukke baan heb, lukt het mij niet om daarnaast als trouwambtenaar voor een gemeente aan de slag te gaan. Hoe graag ik dat ook zou willen, want inmiddels heeft Mascha mij aangestoken met het 'Wat is daarop jullie antwoord'-virus. De voorbereiding, de gesprekken, de ceremonie, ik vind het allemaal even leuk. Inmiddels heb ik wat ervaring op mogen doen. Ik ben als BABS beëdigd bij de Rechtbank, maar ik heb geen actuele benoeming bij een gemeente. Hierdoor kan ik niet overal een wettelijk huwelijk voltrekken, want iedere gemeente hanteert hiervoor andere regels. Soms vereist een gemeente een beëdiging én een actuele benoeming. Natuurlijk informeer ik voor jullie hoe dat zit bij de gemeente waar jullie willen trouwen.

Ceremonieel trouwen is populair. Steeds vaker kiezen stellen voor een administratief of een gratis huwelijk op het gemeentehuis, om vervolgens op een geheel eigen gekozen locatie, op een tijdstip dat het beste uitkomt en op een manier die het beste bij jullie past, tijdens een knaller van een ceremonie elkaar diep in de ogen te kijken om volmondig JA te zeggen. Een huwelijksceremonie met alles erop en eraan; speech, ja-woord, ringen en ondertekening.

Is Mascha al bezet en spreekt het concept van Jullie Ceremonie jullie aan? Of wil je dat jullie trouwambtenaar een kerel is, met humor en scherpte, ruimdenkend en betrokken?

Of willen jullie écht iets heel bijzonders maken van jullie ceremonie? Kies dan voor ons unieke concept: onze Duo Ceremonie!

Informeer ook naar deze mogelijkheden: info@jullieceremonie.nl