Mascha van Kakerken

Mijn naam is Mascha van Kakerken.

Graag stel ik mijzelf even voor:

Na bijna 25 jaar in het notariaat te hebben gewerkt, werd het in 2010 tijd om het roer om te gooien. Ik werd buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand voor de Gemeente Moerdijk. Al snel besloot ik om daarnaast een eigen 'trouwwinkel' te beginnen. En zo werd 'JullieCeremonie' bedacht met als concept: UPGRADE JULLIE JA-WOORD. Als zelfstandig trouwambtenaar bied ik jullie meer aandacht, tijd en extra's.

Daarnaast coach ik personen die voor één dag trouwambtenaar willen zijn en geef ik trouwworkshops op evenementen.

Ik ben een echte Brabantse met een vrolijk karakter. Goedlachs, maar op de juiste momenten ook serieus. Ik ben een gangmaker die van een feestje houdt en daar graag een steentje aan bijdraagt.

Natuurlijk ben ik ook getrouwd. Als ik toen wist wat ik nu weet, dan had ik dat ook gedaan met een eigen trouwambtenaar, want ik ben niet standaard .

Mijn hobby's zijn lezen, varen in de Biesbosch, darten in competitieverband, yoga en trouwen (natuurlijk). Ik heb een grote, hechte vriendenkring en een druk sociaal leven.

Ruimdenkend, integer en informeel, zijn de sleutelwoorden waarmee ik een goed trouwambtenaar wil zijn. Jullie wensen zijn leidend. Juist de vele verschillende wensen van zoveel verschillende trouwlustigen maakt voor mij de taak als trouwambtenaar zo bijzonder. En zijn jullie er nog niet aan uit hoe je de ceremonie precies invult? Ik denk met jullie mee!

Ik houd van een moderne, warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie waarbij een lach en soms een traan op hun plaats zijn.

Trouwen maak ik graag voor jullie dat bijzondere moment in jullie leven.

Mijn doel is een bijdrage te leveren aan een onvergetelijke trouwdag.

En wat is daarop jullie antwoord?

Liefs,